Lite mer om oss!

Camilla Norrby

Jag är en Uddevallatjej från början som brann tidigt för frisöryrket. Jag flyttade till Göteborg och gick frisörskolan 83-86.
Min praktik gjorde jag på Centrumfrisören i Uddevalla, sen flyttade jag tillbaka till storstan och jobbade på NK:s salong. Vid 21 års ålder började jag hyra stol som var väldigt populärt då, på New Line i 4 år. 1993 flyttade vi till Ljungskile och efter min mammaledighet öppnade jag Millas Klippstuga. Den drev jag i 22 år.
Hösten 2016 började jag och dåvarande Salong Jennie ett samarbete och den 1 januari 2017 startade vi vår dröm ihop – Treat by Milla o Jennie – och började klippa under samma tak.

Jennie Sandberg

Mitt intresse får hår började tidigt i unga år . Har alltid varit min dröm. Älskar varje dag på salongen .

Jag är en Gävletjej som flyttade till Uddevalla 1990 då jag började på frisörskolan i Uddevalla . Efter två år på skolan så väntade ett års praktik som jag hade på City salongen i Uddevalla . Där blev jag kvar i åtta år .
1999 så flyttade jag till Ljungskile . Köpte hus, bytte jobb och fick två barn. Jobbade halvtid i fyra år på Salong Silverfallet i Ljungskile för att få mera tid för mina små barn och slippa pendla .
2004 tog jag stora steget för att öppna eget, Salong Jennie i Tornhuset. Med bästa läget i Ljungskile. Där verkade jag i 12 år. Efter två år anställde jag Johanna som elev .
Hon blev kvar i åtta år. Sen tog hon steget att öppna eget i Göteborg. Där emellan kom Madeleine och Lovisa som elever med.
Som även flyttade med mig.
Under alla år så hade jag och Camilla på Millasklipp pratat om ett samarbete. Hösten 2016 så tog vi steget tillsammans.
1 januari 2017 startade vi Treat.by Milla & Jennie – våran dröm. Och där är vi nu .
// Jennie

Elin Ericsson

Jag är en Ljungskiletjej som går sista året på frisörskolan med GLU inriktning vilket innebär att man är tre heldagar på salong. Från och med december 2017 blev jag den första GLA eleven bland frisörer i Sverige, vilket innebär gymnasial lärlingsanställning.

Lovisa Grunman

Jag kommer från Restenäs i Ljungskile och tog studenten från frisörskolan i Uddevalla våren 2017. Började mina praktiktimmar hos Salong Jennie redan i ettan.
Nu jobbar jag som trainee för att få ihop mina timmar inför gesällprovet.

Kontaktinformation

Adress:

Vällebergsvägen 10
459 30 Ljungskile

Telefon:

0522-205 12

Mailadress:

info@treatby.se

Pin It on Pinterest